شیمی مواد غذایی
ارزیابی ترکیب اسیدهای چرب و کیفیت روغن زیتون تولید‌شده در استان های مختلف ایران

فروغ شواخی؛ پرویز مرادی؛ محمود عظیمی

دوره 18، شماره 2 ، اسفند 1398، ، صفحه 137-154

https://doi.org/10.22092/fooder.2019.125466.1204

چکیده
  هدف از این پژوهش،ارزیابی ساختار اسید چرب و خصوصیات کیفی روغن زیتون بکر تولید شده در استان ­های مختلف کشور شامل گیلان، گلستان، زنجان، قزوین، قم و فارس است. اسیدیته، پراکسید، ضریب خاموشی، ترکیب اسیدهای چرب روغن زیتون گفته شده اندازه ­گیری شد. نتایج بررسی­ ها نشان ­می ­دهد که اسیدیته، پراکسید و تغییرات ضریب خاموشی (k∆)اکثر روغن‌ها ...  بیشتر